Întrebări Frecvente

AVEŢI ÎNTREBĂRI?
Trimiteţi un pentru a lua legătura cu un reprezentant Guardian InGlass.
+352.28.111.1

Aveţi mai jos răspunsurile la cele mai frecvente întrebări despre soluţiile de folosire a sticlei Guardian InGlass pentru decoraţiuni interioare. Dacă aveţi o întrebare al cărei răspuns nu îl găsiţi aici, vă rugăm să ne sunaţi la +352.28.111.1 Suntem oricând gata să vă ajutăm.

Categorii:
Informaţii cu privire la produs
Informaţii tehnice
Mostre
Specificaţii, fabricare şi montare

 

Informaţii cu privire la produs

 

Cum ştiu ce produse pot fi combinate? Care este cea mai bună metodă de a localiza un anumit produs din sticlă?

Puteţi parcurge o lista completă de combinaţii de produse pe website-ul nostru, căutând după culoare, aplicaţie, performanţă sau linie de produs. Puteţi utiliza, de asemenea, opţiunea spec creator pentru a vă ajuta la identificarea celei mai bune combinaţii de produse pentru proiectul dumneavoastră.

 

Ce reprezintă simbolurile euro InGlass?

Simbolurile noastre euro au rolul de a oferi indicaţii cu privire la costul relativ al fiecărui produs, comparativ cu alte produse. Acestea doar pentru comparare, iar preţul exact trebuie aflat de la un producător Guardian InGlass sau de la distribuitor, pentru tipul de produs dorit.

 

Pot folosi DiamondGuard pentru un alt tip de sticlă?

Pentru un proiect specific, poate fi posibil să aplicaţi DiamondGuard pe o sticlă ce nu este fabricată de Guardian. DiamondGuard este o peliculă brevetată şi există anumite cerinţe necesare pentru acest tip de combinaţie de produse. Vă rugăm să contactaţi reprezentantul dumneavoastră Guardian pentru mai multe informaţii.

 

Pot obţine sticlă texturată peliculizată (de exemplu, CristalGuard pe sticlă mată?)

Peliculele DiamondGuard şi CristalGuard sunt disponibile pentru sticla mată SatinDeco produsă de noi. Dacă aveţi întrebări suplimentare cu privire la disponibilitatea peliculelor pentru alte tipuri de sticlă texturată, vă rugăm să contactaţi un reprezentant Guardian.

 

 

Informaţii tehnice

 

Garanţia acoperă utilizatorul final sau producătorul?

Produsele individuale, precum CristalGuard, au garanţii şi pentru utilizatorul final, şi pentru producător. Cu toate acestea, alte produse, precum DiamondGuard, sunt garantate doar pentru producător, iar clienţii trebuie să colaboreze direct cu producătorul pentru orice informaţii cu privire la garanţie sau pentru reclamaţii. Vă rugăm să luaţi în considerare faptul că garanţiile nu acoperă spargerea sticlei. Descărcaţi garanţiile specifice produselor pentru informaţii detaliate.

 

De ce variază garanţiile în funcţie de produs?

Fiecare garanţie în parte a fost personalizată pentru un anumit tip de utilizator, în funcţie de diferenţele produselor şi aplicaţiile acestora. Descărcaţi garanţiile specifice produselor pentru informaţii detaliate.

 

Cum ştiu dacă pelicula CristalGuard sau DiamondGuard este aplicată pe sticlă şi pe care faţă?

CristalGuard are o singură faţă peliculizată; în aplicaţiile pentru duş, această suprafaţă trebuie orientată înspre interiorul duşului. La montaj, o etichetă de identificare trebuie aplicată pe suprafaţa fără peliculă a sticlei CristalGuard. Această etichetă trebuie lăsată pe sticlă până ce instalarea CristalGuard este finalizată. În cazul în care devine imposibilă identificarea suprafeţei peliculizate, se poate utiliza un detector electronic pentru a vedea care este faţa peliculizată. Vă rugăm să contactaţi montatorul responsabil cu instalarea pentru a obţine un detector electronic. Guardian creează în prezent un dispozitiv destinat identificării rapide a suprafeţei peliculizate a sticlei DiamondGuard, dar acesta nu este disponibil în acest moment.
 

Dispuneţi de informaţii privind testele de uniformitate a sticlei mate Satin Deco?

În timpul procesului de dezvoltare a produsului, Guardian a evaluat asperitatea suprafeţei sticlei mate cu scopul de a crea un produs cu uniformitate ridicată. Aceste date sunt disponibile la cerere. Măsurăm, de asemenea, luciul ca şi criteriu de calitate pentru produsele noastre mate.

 

Oglinda este prevăzută cu peliculă securizată?

Oglinzile Guardian pot fi puse la dispoziţie cu peliculă securizată. Contactaţi un reprezentant Guardian pentru mai multe informaţii.

 

Produsele colorate laminate oferă caracteristici cum ar fi reducerea zgomotelor sau siguranţa?

Deşi produsele colorate laminate pot ajuta la reducerea zgomotului şi pot mări siguranţa atunci când sticla se sparge, scopul principal al acestora este deseori flexibilitatea crescută în design.

 

De unde provin materialele (în raport cu certificarea LEED)?

Materia primă pentru produsele noastre din sticlă îşi au sursa la nivel local, acolo unde este posibil. Anumite materiale specifice, care nu sunt disponibile local, sunt aduse din cea mai apropiată sursă disponibilă.

 

 

Mostre

 

Cum comand o mostră din materialul pe care îl doresc? Ce procedură trebuie să urmez pentru a obţine o machetă?

Mostrele sunt disponibile în mărimea de 10 cm sau A5, în urma completării formularului de comandă. Pentru mostre mai mari sau cereri speciale, vă rugăm să contactaţi un reprezentant Guardian.

 

De ce durează atât de mult să primesc mostrele comandate?

Dispunem de numeroase mostre pe stoc, care pot fi trimise la cerere. Alte combinaţii de produse trebuie solicitate unei unităţi de producţie, unde mostre sunt fabricate pe bază de comandă.

 

Pot personaliza mostre din setul de mostre?

Nu, fiecare cutie din sistemul nostru de mostre vine cu o listă predeterminată de mostre menite să pună în evidenţă gama liniei Guardian InGlass. Puteţi utiliza funcţia Glass Viewer inclusă în sistem pentru crearea combinaţiilor de produse şi pentru previzualizarea opţiunilor coloristice pentru produsele laminate şi cele vopsite. Mostre suplimentare de 10cm sau A5 pentru o anumită combinaţie de produse pot fi comandate utilizând formularul nostru de comandă a mostrelor.

 

 

Specificaţii, fabricare şi montaj

 

De unde ştiu dacă grosimea sticlei este potrivită pentru scări şi balustrade?

Producătorii InGlass, distribuitorii selecţionaţi şi reprezentanţii Guardian vă pot oferi informaţiile necesare cu privire la grosimea corectă a sticlei pentru proiectul dumneavoastră.

 

Pot să obţin sticla dumneavoastră ca parte din mobila comandată?

Da, produsele Guardian InGlass pot fi încorporate în mobilă sau soluţiile de depozitare. Contactaţi compania Guardian la numărul de telefon +40 722 777 111  sau trimiteţi un e-mail la inglassromania@guardian.com pentru informaţii suplimentare.

 

Societatea Guardian o reţea de montatori?

Lucrăm cu diverşi profesionişti pentru a finaliza un proiect de amenajare interioară ce foloseseşte sticlă. În mod tipic, reţeaua noastră de distribuitori InGlass se poate ocupa de montajul necesar proiectului dumneavoastră.

 

Guardian furnizează mânere pentru uşile cabinelor de duş?

 

Distribuitorul InGlass vă poate furniza întreaga feronerie şi celelalte articole suplimentare necesare finalizării proiectului dumneavoastră.

 

Pot comanda produsele Guardian InGlass de la producători neautorizaţi?

Produsele de sticlă Guardian sunt disponibile de la o varietate largă de utilizatori direcţi ai Guardian. Cu toate acestea, reţeaua noastră de producători şi distribuitori InGlass au experienţa şi capacitatea de a gestiona proiectele de design, devenind astfel partenerul preferat pentru proiectul dumneavoastră.

 

Cât va dura expedierea materialului (timpul între efectuarea comenzii şi executarea acesteia, de la fabricare la producător/montator/livrare pe şantier)?

Expedierile materialelor pot varia semnificativ în funcţie de produs şi combinaţiile de produse. Produsele care se află deja în stoc şi necesită prelucrare simplă pot fi expediate în câteva săptămâni, în timp ce produsele de dimensiuni mari sau cele personalizate vor necesita semnificativ mai mult timp. Pentru informaţii mai precise, vă rugăm să contactaţi producătorul sau distribuitorul InGlass sau reprezentantul Guardian.

 

Este nevoie de echipament specializat pentru produsele Guardian InGlass?

În anumite cazuri, da. Producătorii Guardian InGlass au fost certificaţi de Guardian pentru a confirma că aceştia au experienţa, precum şi echipamentul specific necesar pentru manipularea din cadrul liniilor de produse Guardian InGlass, astfel încât puteţi avea încredere că produsul va fi adecvat de prima dată.

 

Pe cine contactez pentru întrebările legate de produs sau de specificaţiile tehnice? Ce se întâmplă dacă nu regăsesc răspunsul aici?

Contactaţi un reprezentant Guardian pentru informaţii suplimentare.

Informaţii tehnice


Guardian Logo

Guardian Europe S.a.r.l
19, rue du Puits Romain
L-8070 Bertrange
G.D. of Luxembourg
+352 28 111 1
www.guardian.com

Copyright @ 2017 Guardian Glass, LLC. All rights reserved.

             Harta site-ului Termeni de utilizare Politica de confidenţialitate