De ce InGlass?

AVEŢI ÎNTREBĂRI?
Trimiteţi un pentru a lua legătura cu un reprezentant Guardian InGlass.
+352.28.111.1

Orice v-aţi dorit vreodată să realizaţi folosind sticla devine acum perfect fezabil – şi mai uşor – cu soluţiile de amenajări interioare din sticlă furnizate de Guardian InGlass. Tehnologia axată pe performanţă, ce stă la baza produselor Guardian InGlass, asigură un design versatil, pe care sticla obişnuită nu vi-l poate oferi – de la durabilitate sporită şi control asupra luminii, la protecţia şi siguranţa cabinei de duş. Este timpul să vă gândiţi mai mult la ce anume puteţi face cu ajutorul sticlei şi mai puţin la cum să procedaţi.
   
Asta înseamnă Guardian InGlass. Soluţii pentru amenajări interioare din sticlă, ce asigură accesibilitate facilă, completă – de la ideea iniţială, la montaj – la designerii care promovează designul orientat spre viitor.

 

Sistem de mostre Guardian InGlass

Atingeţi.Testaţi. Încercaţi. Sistemul de mostre Guardian InGlass vă pune la dispoziţie instrumentele de care aveţi nevoie pentru a vizualiza combinaţiile de sticlă şi opţiunile coloristice. Sistemul include trei cutii ce conţin mostre ale celor mai solicitate soluţii pentru sticlă superioară, texturi, precum şi un set de mostre de culori (sticlă laminată şi sticlă vopsită), pentru a putea vedea singuri dacă o anumită sticlă este potrivită pentru designul dumneavoastră. Mai mult, puteţi puteţi înscrie sistemul dumneavoastră de mostre pe site-ul nostru sau folosind un cod QR, pentru a primi noutăţi despre sistemul de mostre în mod regulat. Trebuie doar să sunaţi la +352.28.111.1 sau să să solicitaţi un sistem de mostre astăzi, spunându-ne de ce aveţi nevoie.

 

O reţea complexă de furnizare

De la răspunsuri la întrebări, la ajutorul pentru soluţionarea celor mai complexe provocări, reţeaua de furnizare Partenerii Guardian InGlass sunt gata să vă ofere o mână de ajutor cu servicii de design artistic, fabricare personalizată şi standard, montaj, furnizare de hardware şi distribuţie retail. Exploraţi toate posibilităţi de amenajare interioară cu ajutorul sticlei.Luaţi legătura cu un reprezentant Guardian care vă poate oferi asistenţă.
 

Home


Guardian Logo

Guardian Europe S.a.r.l
19, rue du Puits Romain
L-8070 Bertrange
G.D. of Luxembourg
+352 28 111 1
www.guardian.com

Copyright @ 2017 Guardian Glass, LLC. All rights reserved.

             Harta site-ului Termeni de utilizare Politica de confidenţialitate